BY-COVID project publiceert factsheet en nieuwsbrief

11 april 2022

BY-COVID heeft een factsheet uitgebracht met informatie over de belangrijkste doelstellingen, activiteiten en resultaten van het project. Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het project.

Het BY-COVID-factsheet is ontwikkeld om een goed overzicht te geven van de doelen, activiteiten en resultaten van het project. Het schetst bovendien ook de reikwijdte van het project, waarbij 53 partners uit 19 landen gedurende een periode van 36 maanden betrokken zijn. Naast de hoofdlijnen van het project toont de factsheet ook het belang van FAIR-gegevens aan en laat het zien hoe deze zullen helpen bij de bestrijding van ziekten en de ontwikkeling van geneesmiddelen en andere producten.

Nieuwsbrief

Onlangs is er een nieuwsbrief gelanceerd, welke regelmatig nieuws zal brengen over het project en de komende COVID-19-gerelateerde evenementen. Daarnaast zullen speciale edities worden verstuurd bij het bereiken van belangrijke mijlpalen.

Ook op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Meer informatie

Het BeYond-COVID-project (BY-COVID) is in oktober 2021 van start gegaan met als doel: het verstrekken van uitgebreide open data over SARS-CoV-2 en andere infectieziekten in wetenschappelijke, medische, volksgezondheids- en beleidsdomeinen. Lees hier meer over BY-COVID.
DANS is betrokken bij drie werkpakketten, betreffende sociaal-economische gegevensbronnen, een demonstratieproject, en betrokkenheid, opleiding en capaciteitsopbouw. Lees hier meer over de samenwerking.

 

BY-COVID_factsheet

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vasso Kalaitzi M.Sc.

Research Data Management Specialist

Simon Saldner Ph.D.

Research Data Management Specialist