DANS is het nationale expertisecentrum en repository voor onderzoeksdata. We helpen onderzoekers hun data beschikbaar te maken voor hergebruik. Zo kunnen wetenschappers de data inzetten voor nieuw onderzoek en is gepubliceerd onderzoek controleerbaar en herhaalbaar. Met meer dan 180.000 datasets en zestig medewerkers behoort DANS tot de meest vooraanstaande repositories van Europa.

Vacatures

 • (Senior) Systems Engineer / RDMI Specialist / RDMI Architect
  DANS is per direct op zoek naar een ervaren en gemotiveerde ICT-collega in de functie van (Senior) Systems Engineer / RDMI Specialist / RDMI Architec voor 38 uren per week. Klik op de link voor meer informatie en om direct te solliciteren.
 • Mid-Level of Senior Java Developer
  DANS is op zoek naar een mid-level of senior Java developer voor 32 – 38 uren per week. Klik op de link voor meer informatie en om direct te solliciteren.
 • Team Lead / Senior Developer
  DANS is per direct op zoek naar een gemotiveerde, flexibele en ervaren Team Lead / Senior Developer voor maximaal 38 uren per week. Klik op de link voor meer informatie en om direct te solliciteren.
 • HR-adviseur
  DANS en het Rathenau Instituut zijn samen op zoek naar een HR-adviseur voor 32 tot 38 uren per week. Klik op de link voor meer informatie en om direct te solliciteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures.

Promovendi

Ben je als promovendus op zoek naar een (tijdelijke) werkplek? DANS biedt meerdere mogelijkheden, ook in samenwerking met het Promovendi Netwerk Nederland.

Stages

Ben je op zoek naar een stageplaats en denk je dat jouw vakgebied raakvlakken heeft met het werkgebied van DANS? Neem contact met ons op.