Verkenningsworkshop certificering

20 september 2016

Op 3 november organiseren de NCDD en het Netwerk Digitaal Erfgoed een verkenningsworkshop ‘Certificering van erfgoedrepositories’.

De workshop is gericht op zowel grotere als kleinere instellingen en op leveranciers van digitale producten voor de erfgoedsector. Het heeft een verkennend karakter en gaat in op de basis van certificering: wat is het, waarom is het belangrijk en wat moet ik ervoor doen? Deelnemers krijgen door middel van een praktijkopdracht daarnaast meer inzicht in de volwassenheid van de eigen organisatie op dit gebied. Deelnemers die deze basiskennis in huis hebben, kunnen later dit jaar ook deelnemen aan opvolgende, meer gevorderde workshops over certificering.

Meer informatie

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website van de NCDD.

DANS is partner van de Nationale Coalitie Digitale Duurzaamheid en lid van het Netwerk Digitaal Erfgoed. DANS werkt onder andere samen binnen het project Roadmap for certification of e-depots. Kijk voor meer informatie over onze rol binnen nationale samenwerkingsverbanden op de website en over onze taken binnen internationale projecten op onze projectpagina.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.