Nieuwe DANS Data Story online

19 oktober 2020

De derde video van de serie DANS Data Stories is nu online te vinden. In deze serie vragen we betrokkenen naar hun antwoorden en ervaringen met betrekking tot het delen en hergebruiken van onderzoeksgegevens.

In de nieuwe video legt Valentijn Gilissen M.A. (Senior Datamanager / projectleider) uit hoe je een dataset kunt deponeren in EASY, het het online archiveringssysteem van DANS.

De hele video is te bekijken op het YouTube-kanaal van DANS. Bekijk ook de eerste video uit de serie, waarin Emilie Kraaikamp (DANS, Adviseur juridische zaken) vertelt over het delen van persoonlijke gegevens uit wetenschappelijk onderzoek. In de tweede video uit de serie vertelt Andrea Scharnhorst Ph.D. (DANS Coördinator Research & Innovation) over haar ervaringen betreffende Open Science, het delen van onderzoeksgegevens en het hergebruiken van deze gegevens. Ook zijn op het YouTube-kanaal van DANS korte, informatieve video’s over DANS Dataverse en CoreTrustSeal te bekijken. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de video kunt u contact opnemen met Wilt u meer weten over EASY of een andere dienst van DANS? Meer informatie staat op deze pagina.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.