Dataverse Community meeting 2020

16 juni 2020

Deze week vindt de jaarlijkse Dataverse Community Meeting plaats, een event waarbij ontwikkelaars, beheerders en gebruikers van dataverse elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Ook DANS is van de partij.

Net als de open source software worden de activiteiten van de Dataverse Community Meetings georganiseerd door de community zelf. DANS maakt ook deel uit van deze community en heeft actief bijgedragen aan de organisatie van dit event.

Woensdag 17 juni

Tijdens de plenaire sessie over Global COVID-19 Data Sharing op woensdag 17 juni presenteert Slava Tychonov zijn (vrijwilligers)werk voor de CoronaWhy community. Later op die dag tijdens de Lightning Video presentations from Dataverse Repositories World-wide, laat DANS in een video zien bij welke diensten en projecten Dataverse een rol speelt. 

Donderdag 18 juni

Tijdens de sessie Sensitive Data/DataTags op donderdag presenteert Laura Huis in ’t Veld de DataTags recommendation tool, software ontwikkelt in het kader van EOSC-hub project. Aansluitend organiseert Slava Tychonov een breakout sessie over DevOps/Installation Deployments/Automated Testing.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het event op de website van Dataverse, of neem contact op met Marion Wittenberg. Volg het event ook via #dataverse2020.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.