Workshop “Identification, location and temporal evolution of topics”

26 augustus 2016

DANS is mede-organisator van de workshop “Identification, location and temporal evolution of topics” van 29-30 augustus in Boedapest.

De workshop bouwt voort op de diverse activiteiten die binnen de COST Action KNOWeSCAPE TD1210 zijn ontwikkeld. Diverse onderwerpen komen aan bod. Centraal staat het speciale nummer van het internationale tijdschrift Scientometrics dat zal handelen over de opbrengsten van TD1210 onder COST. DANS is verantwoordelijk voor de organisatie en monitoring van het Author panel van Scientometrics.

Meer informatie

Het volledige programma kunt u raadplegen op de website van KNOWeSCAPE.

COST Actions zijn een van de oudste instrumenten voor het financiering van samenwerking binnen het onderzoek in Europa. Door middel van meetings, uitwisseling en conferenties worden onderzoekers met elkaar in contact gebracht.

De workshop wordt medegefinancierd door FP7-project IMPACT-EV (2014-2017). Dit project richt zich op de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen (SSH) en ontwikkelt indicatoren voor het evalueren van de wetenschappelijke, sociale en politieke impact van onderzoek binnen de SSH. DANS neemt deel aan zowel COST Action TD1210 als IMPACT-EV.

Voor meer informatie over het project IMPACT-EV kunt u contact opnemen met . DANS is partner binnen een groot aantal nationale en internationale projecten en samenwerkingsverbanden – zie onze pagina met projecten voor meer informatie.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.