Wie wordt SURF Research Support Champion 2022?

19 januari 2022

De SURF Research Support Champions zijn personen die zich het afgelopen jaar op opvallende wijze hebben ingezet om onderzoek bij hun instelling te ondersteunen. De winnaars worden bekendgemaakt op 10 mei 2022, tijdens de SURF Research Week. Nomineer een collega!

Met deze prijs wil SURF onderzoeksondersteuners een podium geven en anderen inspireren. Met onderzoeksondersteuners bedoelen ze iedereen die onderzoekers ondersteunt op het gebied van RDM en ICT. Bij het opslaan, beheren, archiveren en delen van hun onderzoeksdata, maar ook met softwareontwikkeling en advies over onderzoeksapplicaties. Denk aan datastewards, ICT-ers, bibliotheekmedewerkers of onderzoeksassistenten.

De vakjury kiest in 3 sectoren een winnaar:

  • Hogescholen
  • Universiteiten
  • UMC’s & onderzoeksinstellingen.

In totaal worden er dus 3 Research Support Champions uitgeroepen.

Nomineer een collega!

Heb jij een collega die volgens jou een prijs verdient? Bijvoorbeeld omdat zij altijd bereikbaar is voor vragen over datamanagement? Een handige intranet-pagina heeft ontwikkeld waarop alles voor onderzoek te vinden is? Omdat hij jou het belang van FAIR data heeft uitgelegd? Heeft een collega jouw onderzoek versneld door je te wijzen op handige tools? Is zij een warm pleitbezorger van open data, of heeft hij handige flyers ontworpen? Iedereen, ongeacht functie, mag een of meer namen voordragen. Je kan ook een collega van een andere instelling nomineren, of jezelf!

Meer informatie

Lees meer op de website van SURF. Nomineer jouw collega of jezelf uiterlijk 1 maart 2022 via dit formulier.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.