Wie wordt SURF Research Support Champion 2021?

9 februari 2021

Het is nog tot 13 februari mogelijk om je collega of jezelf te nomineren voor de prijs voor de Research Support Champion van 2021. De prijs wordt uitgereikt tijdens de SURF Research Week: de nationale conferentie voor ICT in onderzoek en onderwijs.

Op woensdag 14 april wordt voor het eerst de prijs voor de Research Support Champion van het jaar uitgereikt. De prijs zet personen in het zonnetje die zich het afgelopen jaar op opvallende wijze hebben ingezet om het onderzoek binnen hun instelling te ondersteunen. Het is nog tot 13 februari mogelijk om jezelf, je collega of iemand anders te nomineren voor de prijs. 

De prijs wordt uitgereikt tijdens de eerste editie van het nieuwe, grotere, multidisciplinaire evenement SURF Research Week, dat plaatsvindt op 13, 14 en 15 april 2021. SURF biedt een inspirerend 3-daags online programma, inclusief een interessant plenair programma, een keynote en parallelsessies. Elke middag draait rond twee thema’s, waarna er in elk thema wordt gedoken met twee parallelle sessies op die specifieke middag. 

Meer informatie

Stuur je nominatie voor 13 februari 2021 op via de website van SURF. Het programma en de inschrijving voor de SURF Research Week staan online

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.