Week van het digitaal erfgoed 2017

14 maart 2017

Tijdens de Week van het Digitaal Erfgoed 2017 worden door het hele land bijeenkomsten rondom digitaal erfgoed georganiseerd. De Week wordt geopend op 7 april 2017 in Den Bosch tijdens de conferentie van het Netwerk Digitaal Erfgoed. In 2015 vond de eerste editie van de Week van het Digitaal Erfgoed plaats.

Aanmelden voor de conferentie van het Netwerk Digitaal Erfgoed is helaas niet meer mogelijk, het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Je kan je nog wel inschrijven voor een of meerdere workshops!

Netwerk Digitaal Erfgoed

Het Netwerk Digitaal Erfgoed is een samenwerkingsverband dat zich richt op de vergroting van de maatschappelijke waarde van (digitaal) erfgoed. Om dat te bereiken worden collecties van archieven, bibliotheken, musea en andere instellingen beter zichtbaar, bruikbaar en houdbaar gemaakt.

Meer informatie

Bekijk het programma met alle workshops per dag in de tabbladen bovenaan en volg de links om je in te schrijven. Dit kan ook via het overzicht op Eventbrite. Het volledige programma van de Week van het Digitaal Erfgoed is ook als download (PDF) beschikbaar.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.