Website openaccess.nl ingrijpend vernieuwd

10 september 2015

De nationale website over open access is volledig vernieuwd. De website heeft een modern jasje gekregen en is interactiever gemaakt. www.openaccess.nl geeft zowel in het Nederlands als Engelstalig informatie over belangrijke open access ontwikkelingen in Nederland. Daarnaast geeft de site actuele informatie op hoofdlijnen over dit voor de (internationale) wetenschap belangrijke thema.

De belangrijkste veranderingen op een rij:

  1. Alle informatie wordt zowel in het Nederlands als Engels aangeboden.
  2. De inrichting van de site is nu doelgroepgericht, waardoor u nóg gemakkelijker bij de juiste informatie komt.
  3. U kunt gemakkelijk contact opnemen met de redactie als u een vraag of opmerking heeft. Op werkdagen krijgt u snel antwoord.
  4. De mogelijkheid om gemakkelijk informatie te delen via de sociale media is uitgebreid en wordt prominent op de nieuwe site aangeboden.
  5. De site is responsive. Dat betekent dat de website nu ook op een klein scherm, zoals dat van de smartphone,  goed te gebruiken is.
  6. Onder ‘In Nederland’ – ‘Stand van zaken’, vindt u een overzicht van alle belangrijke recente open access ontwikkelingen.
  7. Onderaan iedere pagina vindt u de mogelijkheid om een reactie te sturen naar de redactie.

Deze nationale open access website is een initiatief van NWO, TU Delft, UKB, VSNU en SURF. De vernieuwing van de site is tot stand gekomen met financiële steun van UKB en VSNU.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.