Training voorbereiden over EOSC? Volg onze online train-the-trainer workshop!

2 mei 2022

Maak je deel uit van een onderzoeksteam, bibliotheek of instelling die zich inzet voor Open Science en FAIR-data? Bent je een technologie enabler of expert die data-gedreven onderzoek faciliteert? Wil je een training organiseren over de European Open Science Cloud (EOSC)? Volg dan op 25 mei 2022 de online workshop van EOSC Future van 12:00 tot 14:00 CEST over ‘Voorbereiden van training over EOSC’.

Deze inleidende sessie biedt een verheldering van de belangrijkste elementen, de huidige functionaliteiten en de toegevoegde waarde van EOSC. De workshop zal in het Engels worden aangeboden aan deelnemers in verschillende functies en beroepsgebieden. Uiteindelijk zal deze train de trainer-workshop een communicatielijn en duurzame ondersteuning openen voor deelnemers die geïnteresseerd zijn in het organiseren van opleidingen over EOSC binnen hun instellingen. Aan het woord zijn opleidingsdeskundigen, onder wie die van DANS.

Tijdens deze online workshop zullen belanghebbenden van EOSC Future en opleidingsdeskundigen het volgende aanbieden:

  • algemene informatie over EOSC
  • inzichten over hoe EOSC te integreren in onderzoeksprojecten
  • praktisch advies over het aanbieden van EOSC-gerichte opleidingen.

Het interactieve format omvat breakout sessies, elk gemodereerd door 2 training experts, om de discussie voort te zetten, case-specifieke vragen te beantwoorden en de uitwisseling van best practices te vereenvoudigen.

Registratie en meer informatie

Registratie is nu geopend. Inschrijvingen zijn gelimiteerd, verzeker jezelf van een plek en schrijf je hier in.

EOSC-trainthetrainer

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.