Registreer nu voor DARIAH Virtual Annual Event 2021!

30 augustus 2021

Het jaarlijkse evenement van DARIAH (Digital Research Infrastructure for the Arts and Humanities) zal plaatsvinden van 7 tot 9 september 2021. Dit jaar zal het evenement zich richten op de rol van digitale interfaces in de kunsten en geesteswetenschappen.

Het DARIAH Annual Event van dit jaar is bedoeld om de rol te bespreken die interfaces spelen in de kunsten en geesteswetenschappen. In welke mate maken zij nieuw onderzoek mogelijk, en beperken zij tegelijkertijd ook de onderzoeksmogelijkheden? Hoe wordt inhoud/informatie gewijzigd terwijl ze door interfaces wordt doorgegeven? Hoe herdefiniëren interfaces de rol van degenen die ze gebruiken, hun rol als producent en/of consument van interfaces?

DARIAH is een Europese onderzoeksinfrastructuur voor de geesteswetenschappen en de kunsten. Haar missie is om wetenschappelijke gemeenschappen met digitale methoden in staat te stellen kennis over cultuur en maatschappij te creëren, te verbinden en te delen. Het DARIAH Annual Event biedt de DARIAH gemeenschap en geesteswetenschappers in het algemeen de mogelijkheid om resultaten en nieuwe ideeën te presenteren; om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Registratie nu open

Registreer nu om deel te nemen aan het rijke aanbod van presentaties en panelsessies. Het is tot 6 september mogelijk om je hier aan te melden.

Meer informatie

Lees meer over het evenement en de oproep voor inzendingen op de DARIAH Virtual Annual Event 2021 website.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.