Registratie voor RDNL Essentials 4 Data Support cursus geopend

22 december 2022

In februari en maart 2023 start een nieuwe ronde van de cursus Essentials 4 Data Support, de cursus wordt gegevens in het Engels en bevat zowel live als online dagen. De cursus wordt aangeboden door Research Data Nederland (RDNL).

Essentials 4 Data Support (E4DS) is een inleidende cursus voor degenen die onderzoekers (willen) ondersteunen bij het opslaan, beheren, archiveren en delen van hun onderzoeksgegevens. De cursus geeft deelnemers een goed overzicht van de verschillende fasen in de levenscyclus van wetenschappelijke onderzoeksgegevens.

Essentials 4 Data Support wordt aangeboden door Research Data Nederland (RDNL). Deze editie wordt zowel online als in-person in het Engels gegeven en wordt gecoacht door Kim Ferguson van DANS en Ander Astudillo van SURF. Een Nederlandstalig aanbod wordt later dit jaar aangekondigd.

Meer informatie
Bezoek de cursuswebsite voor meer informatie en om je in te schrijven voor de komende cursusdata. Inschrijven is mogelijk tot 1 februari of tot alle plekken vol zijn, waarna een wachtlijst voor het volgende cursusaanbod wordt gemaakt.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kim Ferguson Ph.D.

Research Data Management Specialist