Registratie EHRI conferentie geopend

20 mei 2019

De registratie voor de internationale EHRI-conferentie: Holocaust Studies and its Social Setting is geopend. De conferentie richt zich op het belang van de achterban van EHRI en de publieke dimensie van Holocaust Studies. Het evenement vindt plaats op woensdag 3 juli in Amsterdam.

Bekende Holocaust onderzoekers en beleidsmakers presenteren hun werk op de conferentie. Daarnaast zullen ook de resultaten van EHRI en haar interactie met de maatschappij worden uitgelicht. Het programma bevat keynotes, open-discussie momenten, een videopresentatie, en muziek. Vele (voormalige) EHRI medewerkers en partners zullen aanwezig zijn en hun kennis delen met de bezoekers van de EHRI-conferentie.

Meedoen

De conferentie is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Holocaust Studies en de impact daarvan op de maatschappij. De EHRI-conferentie moedigt participatie van onderzoekers binnen verschillende Holocaust onderwerpen aan. Uiteraard worden studenten, journalisten, museumvertegenwoordigers, archivarissen en beheerders van kennis- en herinneringsinstituten ook van harte uitgenodigd om mee te doen. Tussen 09.15 uur en 18.30 uur zal de conferentie plaatsvinden in Amsterdam.

Meer informatie

U bent welkom op de EHRI-conferentie: Holocaust Studies and its Social Setting in Amsterdam, in Pakhuis de Zwijger. Deelname is gratis, maar u dient zich wel te registreren. Meer informatie over het evenement vindt u op de website van EHRI.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.