RDNL cursus een aanrader voor de datasupporter!

2 april 2015

De cursisten van de eerste vier rondes van Essentials 4 Data Support waren positief gestemd over de RDNL cursus voor data supporters.

Zij waren met name te spreken over de helderheid van de online teksten, de huiswerkopdrachten (zoals het schrijven van een datamanagementplan) en de kwaliteit van de gastsprekers op de twee contactdagen.

‘Essentials is een goed gestructureerde cursus’, aldus één van de cursisten over de kwaliteit van de volledige cursusvariant van Essentials. Deze cursusvariant bevat naast het online lesmateriaal ook opdrachten en twee groepsbijeenkomsten. Een onderdeel van deze groepsbijeenkomsten zijn de lectures van diverse gastsprekers. ‘Goede sprekers als gastdocenten’, volgens een van de inmiddels 45 gecertificeerde cursisten. Een andere deelnemer was dan weer gecharmeerd van de groepsdynamiek: ‘De diverse groepssamenstelling werkte stimulerend en prikkelend’.

Deelnemen

U kunt zich nu nog inschrijven voor een plekje in de nieuwe rondes van 21 mei en 17 september. De kosteloze online-only cursus is doorlopend beschikbaar. Lees meer over de 3 cursusvarianten en het inschrijven op de cursuswebsite.

Meer informatie

Essentials 4 Data Support is een cursus van Research Data Netherlands (RDNL). Voor informatie andere activiteiten van Research Data Netherlands kijkt u op de website van RDNL.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.