Publicaties Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) nu ook via NARCIS toegankelijk

13 juli 2015

Wetenschapsportal NARCIS biedt nu ook toegang tot de bijna 300 publicaties van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KIM).

Het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) maakt analyses van mobiliteit die doorwerken in het beleid. Als zelfstandig instituut binnen het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) maakt het KiM strategische verkenningen en beleidsanalyses. Hierbij kijkt het KiM specifiek naar vraagstukken op het beleidsterrein mobiliteit vanuit verschillende invalshoeken (economie, leefomgeving en gedrag).

Open access publicaties in NARCIS

NARCIS geeft toegang tot ruim 1.1 miljoen wetenschappelijke publicaties, waarvan 40% open access is. De publicaties bevinden zich in de repositories van 34 instituten in Nederland, waaronder alle universiteiten, KNAW, NWO, HBO-Kennisbank (publicaties van de lectoren), TNO en een aantal wetenschappelijke instellingen. Daarnaast geeft NARCIS toegang tot ruim 30.000 datasets, ruim 60.000 lopende en afgesloten onderzoeksprojecten, ruim 50.000 onderzoekers en bijna 3.000 onderzoeksinstituten in Nederland.

Meer informatie

Heeft u vragen over de publicaties in NARCIS of wilt u dat uw repository met wetenschappelijke publicaties ook via NARCIS toegankelijk wordt, dan kunt u terecht bij Chris Baars.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.