Open Access Week 2020

19 oktober 2020

De Open Access Week 2020 vindt plaats van 19 tot 25 oktober. Het thema dit jaar is: “Open with Purpose: Taking Action to Build Structural Equity and Inclusion.” Open 22 oktober organiseren ORCID, SURF, DANS en FREYA een PIDs quiz.

In het kader van de Open Access Week organiseren ORCID, SURF, DANS en FREYA een PIDs quiz. De quiz past bij het thema van dit jaar en centraal staat hoe door de gemeenschap geleide PID-infrastructuren gericht zijn op meer gelijkheid en inclusie. Aanmelden voor de online quiz op 22 oktober (16:00 CEST) kan via deze link

Open Access Week

De Internationale Open Access Week is een wereldwijde, gemeenschapsgestuurde actieweek om de toegang tot onderzoek te vergroten. Het evenement wordt gevierd door individuen, instellingen en organisaties over de hele wereld, en de organisatie wordt geleid door een wereldwijde adviescommissie. De officiële hashtag van Open Access Week is #OAweek.

Meer informatie

Kijk op www.openaccessweek.org voor meer informatie over de Open Access Week. Registeren voor de PIDs quiz kan online via GoToMeeting. Voor vragen over de quiz kunt u contact opnemen met  (DANS). 

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.