ODISSEI en DANS lanceren enquête over FAIR-support voor data professionals sociale wetenschappen

8 december 2021

DANS en ODISSEI hebben een enquête opgesteld met als doel in contact te komen met data stewards en data professionals die werken met (kwantitatieve) sociaal-wetenschappelijke data om meer te weten te komen over hun Research Data Management en FAIR data praktijken.

ODISSEI (Open Data Infrastructure for Social Science and Economic Innovations) is de nationale onderzoeksinfrastructuur voor de sociale wetenschappen in Nederland. ODISSEI brengt onderzoekers samen met de nodige data, expertise en middelen om baanbrekend onderzoek te doen en de computationele wending in sociaal onderzoek te omarmen.

De enquete, opgesteld door DANS en ODISSEI, wil te weten komen wat de uitdagingen zijn met betrekking tot Research Data Management, en hoe op maat gemaakte FAIR Data Support opgezet zou kunnen worden om deze te overwinnen, samen werkend aan Open Science en de implementatie van de FAIR principes.

Meer informatie

Je kunt de enquête hier vinden. Het invullen van de enquête duurt niet langer dan tien minuten. We stellen het op prijs als je je antwoorden voor donderdag 23 december kunt inzenden.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.