Nog een paar plekken vrij in de RDNL-datasupporttraining

8 december 2016

Essentials 4 Data Support, DPC Awards-finalist, biedt nog enkele plaatsen voor de introductiecursus. Wees er snel bij, want vol is vol!

Essentials 4 Data Support van Research Data Netherlands timmert aardig aan de weg. Afgelopen voorjaar is de cursus voor het eerst in het buitenland gegeven. Dit najaar dong de cursus mee voor de Digital Preservation Awards! Op 23 februari geven we een Train-the-Trainer workshop op de Digital Curation Conference.
Nederlandse belangstellenden kunnen echter al eerder terecht, want er zijn nog een paar plaatsen vrij in de komende cursusronde (2 februari – 23 maart). Aanmelden is mogelijk tot eind december, maar op basis van beschikbaarheid. En wilt u zelf datatrainingen geven? Registreer u dan voor het webinar op 30 januari als onderdeel van de webinarserie waarin de Nationale Coalitie Digitale Duurzaamheid (NCDD) alle Nederlandse finalisten van Digital Preservation Awards aan het woord laat.

Meer informatie

De introductiecursus Essentials 4 Data Support van Research Data Netherlands biedt handgrepen voor het ondersteunen van onderzoekers bij het opslaan, beheren, archiveren en delen van onderzoeksdata. Zo wil het een bijdrage leveren aan de professionalisering van en afstemming tussen datasupporters.

De komende cursusronde loopt van 2 februari tot 23 maart. Aanmelding is mogelijk tot eind december. Zie voor meer informatie de cursuspagina.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.