Nieuwe lichting Essentials cursisten van start

21 september 2015

Vorige week is er een nieuwe ronde Essentials 4 Data Support van start gegaan. Tijdens deze cursus, aangeboden door Research Data Netherlands, leren de cursisten de komende maanden alle kneepjes van het data supporters vak waardoor ze onderzoekers optimaal kunnen ondersteunen bij het opslaan, beheren, archiveren en delen van onderzoeksdata.

Essentials 4 Data Support biedt een verzamelplek en vertrekpunt waar data supporters elkaar ontmoeten en van elkaars vers opgedane kennis en kunde profiteren. In de volgende tabel kunt u zien aan welke competenties de nieuwe cursisten met deze training werken. 

Research Data Netherlands is een samenwerkingsverband van 3TU.Datacentrum, Data Archiving and Networked Services (DANS) en SURFsara. Met deze coalitie, die ook voor andere partijen open staat, bundelen de drie data-archieven hun krachten op het gebied van duurzame data-archivering.

Meer informatie

Wilt u ook deelnemen aan de cursus? Kijk op de website van Research Data Netherlands en schrijf u nu in voor een komende cursusronde.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.