Nieuwe E-data & Research oktober verschenen

22 oktober 2014

Het oktobernummer van E-data & Research is verschenen, met daarin onder andere: de winnaars van de Dataprijs 2014 aan het woord; KB ResearchLab: een digitale speeltuin voor wetenschappers; Prof. Lex Heerma van Voss: “CLARIAH biedt structuur aan de digitale onderzoeksrevolutie” en: levensecht onderzoeken aan de Tilburg University.

E-data & Research is een nieuwsbrief over data en onderzoek in de alfa- en gammawetenschappen. Het blad biedt nieuws en informatie voor onderzoekers en studenten en een ieder die zich betrokken voelt bij de ontwikkelingen in opslag en hergebruik van digitale onderzoeksdata. E-data & Research verschijnt drie keer per jaar en wordt mogelijk gemaakt door: CentERdata, CLARIAH, DANS, Huygens ING, de Koninklijke Bibliotheek en het RIVM. Op de website www.edata.nl staan alle uitgebrachte nummers.

E-data & Research ontvangen?
Een gratis abonnement op E-data & Research kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar de redactie. Tot dat adres kunt u zich ook wenden voor vragen of suggesties voor artikelen. De volgende E-data & Research verschijnt in februari.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.