Nieuw uiterlijk wetenschapsportal NARCIS

20 maart 2014

Vanaf vandaag heeft wetenschapsportal NARCIS een nieuw uiterlijk. NARCIS is een dienst van DANS en draagt nu ook de huisstijl van DANS. De functionaliteiten van de portal blijven ongewijzigd.

Vanaf vandaag heeft wetenschapsportal NARCIS een nieuw uiterlijk. NARCIS is een dienst van Data Archiving and Networked Services (DANS) en draagt nu ook de huisstijl van DANS. De functionaliteiten van de portal zijn niet gewijzigd.

DANS heeft de dienst NARCIS overgenomen van de KNAW. Door de nieuwe huisstijl is deze wijziging voor de bezoeker duidelijker zichtbaar. Het nieuwe ontwerp is afgeleid van de nieuwe website van DANS, die later dit jaar gelanceerd wordt.

Over NARCIS

De portal NARCIS biedt toegang tot wetenschappelijke informatie waaronder (open access) publicaties afkomstig uit de repositories van alle Nederlandse universiteiten, KNAW, NWO en diverse wetenschappelijke instellingen en datasets van een aantal data-archieven.

Daarnaast bevat NARCIS beschrijvingen van onderzoeksprojecten, experts en onderzoeksinstituten in Nederland. Bovendien presenteert NARCIS wetenschappelijk nieuws afkomstig van onder andere Intermediair Nieuws, Science Guide en diverse universiteiten.

Doelgroep
NARCIS is dé nationale portal voor wie informatie zoekt over wetenschappers en hun werk. Naast wetenschappers maken ook studenten, journalisten en medewerkers binnen onderwijs, overheid en het bedrijfsleven gebruik van NARCIS.

Meer informatie
Met vragen of opmerkingen over NARCIS kunt u contact opnemen met een medewerker van DANS via narcis at dans.knaw.nl.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.