Nieuw in NARCIS: wetenschappelijke publicaties van Breda University of Applied Sciences

4 oktober 2018

De wetenschapsportal NARCIS geeft nu ook een overzicht van de wetenschappelijke publicaties aanwezig in de repository van de Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV).

NARCIS geeft toegang tot ruim 3.400 publicaties van de Breda University of Applied Sciences, waarvan 130 open toegankelijk zijn. De publicaties betreffen vooral artikelen, boeken (hoofdstukken) en congresbijdragen met betrekking tot de domeinen van Breda University of Applied Sciencesgames, media, hotel, facility, logistics, built environment, tourism, leisure & events.

NARCIS

De portal NARCIS geeft toegang tot ruim 1,8 miljoen publicaties, waarvan meer dan 640.000 open access toegankelijk zijn. Dat laatste betekent dat de publicaties voor iedereen, gratis, toegankelijk zijn. De publicaties zijn afkomstig uit de repositories van de Nederlandse universiteiten, KNAW, TNO, HBO-instellingen, waaronder die van Breda University of Applied Sciences, en andere onderzoeksinstellingen. Ook kunt u in NARCIS onderzoeksdata van verschillende instellingen vinden en een overzicht van onderzoek, onderzoekers en onderzoeksinstellingen in Nederland. 

Meer informatie

Heeft u vragen over de (open access) publicaties in NARCIS of wilt u ook dat uw repository met publicaties of datasets wordt geharvest, dan kunt u terecht bij , senior-beleidsmedewerker bij DANS.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.