Kom naar het symposium Mobiliteitspanel Nederland (MPN)

25 juni 2015

Verhuizen, van baan veranderen, kinderen krijgen, ouder worden. Al deze veranderingen in een mensenleven hebben invloed op de manier waarop mensen zich verplaatsen. Maar wat verandert er nu precies?

Gaan mensen meer of minder reizen voor hun werk of vrije tijd? Stappen zij over op een ander vervoermiddel? En wat betekenen andere ontwikkelingen zoals het gebruik van sociale media zoals Facebook en Twitter voor het autogebruik? Met het Mobiliteitspanel Nederland willen het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (Ministerie van Infrastructuur en Milieu), onderzoeksbureau Goudappel Coffeng en de Universiteit Twente antwoord krijgen op deze vragen.
1 september aanstaande komt de eerste data van een unieke nieuwe dataset over mobiliteit, het Mobiliteitspanel Nederland (MPN), voor gebruik beschikbaar. Ter ere daarvan organiseren het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid, Goudappel Coffeng, Universiteit Twente en DANS op 15 september van 12:00-18:00 het eerste MPN-symposium bij NWO in Den Haag.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het programma op de pagina over dit symposium. Het symposium vindt plaats in het Java-gebouw van NWO, Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2593 CE Den Haag.

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten.

De presentaties van de bijeenkomst zijn na afloop via deze website beschikbaar.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.