iPRES 2019 Open Call – The Great Digital Preservation Bake-Off

10 mei 2019

iPRES 2019 is op zoek naar bijdragen van softwareontwikkelaars en leveranciers die software willen nomineren voor de workflowspecifieke softwarecategorie van de Big Digital Preservation Bake-Off, die zal worden gehouden als onderdeel van de iPRES 2019-conferentie in het Eye Filmmuseum in Amsterdam, op 16 tot en met 20 september.

The Bake-Off is een kans voor verkopers en ontwikkelaars van software om te presenteren hoe tools het doen in vergelijkbare situaties. De Bake-Off zal bestaan uit een aantal showcase-sessies die zowel open source als commerciële tools omvatten, die zullen worden onderverdeeld in twee categorieën: volledige end-to-end oplossingen en content of workflow-specifieke software.

Inzendingen van open source en propriëtaire software zijn welkom, inclusief software geschreven en / of onderhouden door instellingen, commerciële entiteiten en individuen. Om in aanmerking te komen, moet de software tegen de tijd van de Bake-Off een stabiele release hebben bereikt en klaar zijn voor productie. Geaccepteerde inzendingen zullen naar verwachting een demonstratie geven van maximaal 20 minuten over hoe hun software digitale bewaartaken uitvoert voor specifieke workflows of inhoudstypen op de conferentie.

Meer informatie

Meer informatie over inzendingen, het programma en registratie is beschikbaar op de website van iPRES 2019.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.