Het NPSO organiseert jaarlijkse dag in Antwerpen

1 juni 2022

Het Nederlandstalig Platform voor survey onderzoek (NPSO) organiseert 22 juni weer haar jaarlijkse dag. Na een aantal digitale bijeenkomsten wordt de bijeenkomst nu weer live gehouden, dit keer op de universiteit van Antwerpen.

Het thema van deze bijeenkomst is Longitudinaal survey onderzoek en panels en er zijn verschillende sprekers uitgenodigd en er is ruimte voor discussie en om te netwerken.
In deze tijden van digitalisering, groeiende diversiteit aan communicatiekanalen en druk op responscijfers, is het opzetten en behouden van kwalitatief sterke panels een vak apart. Daarnaast proberen panels nieuwe vormen van waarneming in te bedden en/of zoeken ze gericht naar specifieke doelgroepen. Tijd om panelmethodologie weer onder de aandacht te brengen en te beluisteren en bediscussiëren wat bekende panels doen.

Meer informatie

De bijeenkomst is gratis, de voertaal is Nederlands en meer informatie is hier te vinden.

Over NPSO

Het NPSO bestaat al sinds 2008 uit een aantal kernleden die samen bijeenkomsten organiseren rondom survey onderzoek. DANS is samen met onder meer het CBS, SCP en Centerdata al sinds het begin betrokken bij het netwerk. Het NPSO heeft onlangs haar website vernieuwd en een nieuwe mailinglijst geopend voor geinteresseerden. Meer informatie is te vinden op npso.net.

NPSO-event

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ricarda Braukmann Ph.D.

Data Station Manager Social Sciences