Feestelijke conferentie ter ere van 3 jaar LCRDM

22 december 2017

Op donderdag 8 februari 2018 wordt in Utrecht met een conferentie het driejarig bestaan van het Landelijk Coördinatiepunt Research Data Management (LCRDM) gevierd.

De conferentie heeft als titel ‘National Cooperation in RDM: Celebrating Achievements, Shaping Future Directions’ en zal bestaan uit een dagvullend programma (pdf), met onder meer presentaties, een informatiemarkt, een podiumdiscussie en interactieve sessies. Er zal worden teruggeblikt op de producten die het LCRDM heeft opgeleverd en gebrainstormd over de toekomst: wat zijn de wensen en ideeën om in de komende jaren vanuit een landelijke samenwerking aan te pakken en hoe moet researchdatamanagement (RDM) in de onderzoekspraktijk gefaciliteerd worden? 

De conferentie is kosteloos te bezoeken en is bedoeld voor mensen die beroepsmatig bij RDM betrokken zijn, zowel op bestuurlijk, beleidsmatig als ondersteunend niveau, voor onderzoekers die geïnteresseerd zijn in goed RDM, en voor alle anderen die nieuwsgierig zijn naar landelijke samenwerking rond RDM.

Meer informatie

Zie voor meer informatie en het inschrijvingsformulier de website van SURF.


 

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.