EOSC Future ‘Ask me anything’ webinars starten in februari

7 januari 2022

Vanaf februari 2022 zal EOSC Future “Ask me anything” webinars organiseren. Op de eerste dinsdag van elke maand zullen deelnemers de kans krijgen om vragen te stellen over een verscheidenheid van EOSC diensten en resources.

Tijdens deze exclusieve Q&A sessies zullen de op het EOSC-platform beschikbare diensten en resource-categorieën worden gepresenteerd, besproken en in sommige gevallen uitgetest. Elke sessie vindt online plaats van 14.00-15.00 CET.

De eerste 3 webinars zijn:

  • 1 februari: Data storage
  • 1 maart: Software
  • 5 april: Compute services

Hebt u een vraag over een andere EOSC-dienst die hierboven niet wordt vermeld? Er komen meer data en onderwerpen in de loop van 2022-2023. Uiteindelijk zullen de webinars alle resource-categorieën op het EOSC portal bestrijken.

Ask me anything about…

De EOSC Future ‘Ask my anything’ webinars hebben als doel de gebruikers aan te moedigen en potentiële dienstverleners te laten zien hoe hun resources via EOSC kunnen worden aangeboden.

Voor elke sessie zullen leden van de EOSC gemeenschap, experts en projectcoördinatoren een EOSC resource presenteren. Indien nodig zal er een demonstratie worden gegeven van hoe een specifiek type resource kan worden benaderd en gebruikt via het platform. Voor alle webinars zal bijzondere nadruk worden gelegd op het beantwoorden van alle vragen van het publiek.

Meer informatie

Registreer je voor de specifieke sessie door de volgende links te volgen: Data storage, Software, Compute services. Kijk op de EOSC Future website voor meer informatie over komende webinars en data.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.