EHRI nieuwsbrief november verschenen

25 november 2016

Onlangs is vanuit het EHRI-project een digitale nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief staat meer informatie over het project, de seminars die worden georganiseerd en de nieuwste blog.

EHRI staat voor European Holocaust Research Infrastructure. Binnen EHRI werken tientallen organisaties – onderzoeksinstellingen, bibliotheken, archieven, musea en gedenkplaatsen – uit meerdere landen samen op het gebied van het ontsluiten van Holocaustbronnen. Het belangrijkste doel van EHRI is om de collecties over de Holocaust in verschillende landen via één portal te ontsluiten, en daarmee het wetenschappelijk onderzoek over de Holocaust te ondersteunen.

DANS is partners binnen EHRI en houdt zich bezig met metadatastandaarden en de integratie van metadata van de collecties van de diverse instellingen.

Meer informatie

De nieuwsbrief staat online. Kijk voor meer informatie over EHRI, zoals nieuws, events en blogs, op de EHRI-website of bezoek de EHRI-portal. Neem bij vragen contact op met EHRI of met Mike Priddy, EHRI-contactpersoon binnen DANS.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.