Eerste Archiefbrief voor gebruikers EASY verschenen

4 mei 2009

Vandaag is de eerste DANS Archiefbrief verschenen, een digitale nieuwsbrief voor gebruikers van het elektronisch archiefsysteem EASY van DANS. De Archiefbrief geeft beknopt het nieuws rond het archief weer en verwijst voor meer informatie door naar de DANS website.

De Archiefbrief wordt gestuurd aan iedereen die wel eens datasets heeft gedeponeerd in EASY of gedownload vanuit dat systeem. Met de Archiefbrief, die rond vier keer per jaar gaat verschijnen, informeert DANS de gebruikers van het digitaal archief over de inhoud en de ontwikkelingen op het gebied van EASY. Er worden onderwerpen aangestipt zoals nieuwe projecten die digitale gegevens opleveren, nieuwe contacten die DANS met dataproducenten heeft afgesloten of nieuwe toepassingen van EASY om het u als gebruiker makkelijker te maken.
De Archiefbrief wordt per e-mail verstuurd.
Wilt u reageren op de Archiefbrief? DANS stelt uw feedback op hoge prijs: info at dans.knaw.nl .
Bent u geen geregistreerde gebruiker maar wilt u wel de Archiefbrief ontvangen, dan kunt u een verzoek daartoe sturen naar info at dans.knaw.nl . Tot dit adres kunt u zich ook wenden als u geen prijs stelt op toezending van de Archiefbrief.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.