Early Bird Registratie open voor iPRES 2019

4 maart 2019

Vanaf 4 maart is het mogelijk om te registreren voor de iPRES 2019. Het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) is de trotse organisator van deze toonaangevende internationale conferentie over digitale duurzaamheid.

iPRES is de belangrijkste en langstlopende conferentie op het gebied van digitale duurzaamheid. Sinds 2004 vindt de conferentie jaarlijks plaats, op verschillende continenten en in verschillende landen. Dit jaar is Europa aan de beurt en is de eer aan Nederland om de conferentie te mogen organiseren. iPRES brengt tussen de 300 en 400 erfgoedprofessionals uit verschillende sectoren, onderzoekers, studenten en softwareleveranciers bij elkaar om te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de duurzame toegang tot digitale informatie. Van strategie tot implementatie, van lokale tot internationale initiatieven, van hele specifieke technische ontwikkelingen tot een wereldwijde uitdaging. De internationale digitale duurzaamheidscommunity komt dit jaar van 16 tot en met 20 september bij elkaar in het Eye Filmmuseum in Amsterdam.

Uiterlijke inleverdatum bijdragen

De deadline voor bijdragen is 18 maart. Welkom zijn full papers (geen abstracts) en voorstellen voor workshops, tutorials, posters, panels en hackathons. Inzendingen moeten aansluiten bij het thema van de conferentie: Eye on the Horizon. 

Meer informatie 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de iPRES 2019-website

 

 

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.