E-data & Research oktober 2016 verschenen

21 oktober 2016

De nieuwe E-data & Research is verschenen. Lees mee met de succesverhalen over het delen van data.

In het oktobernummer van E-data & Research onder andere aandacht voor: de Open Access Week met een interview met Ron Dekker (NWO); Robert Erdmann, die nieuwe analyse- en visualisatietechnieken ontwikkelde om het oeuvre van Jheronimus Bosch te onderzoeken en de implicaties van de nieuwe regels omtrent persoonsgegevens voor wetenschappelijk onderzoek. Lees mee en/of sluit een gratis abonnement af voor komende nummers.

E-data & Research is een nieuwsbrief over data en onderzoek in de alfa- en gammawetenschappen. Het blad biedt nieuws en informatie voor onderzoekers en studenten en een ieder die zich betrokken voelt bij de ontwikkelingen in opslag en hergebruik van digitale onderzoeksdata. E-data & Research verschijnt drie keer per jaar en wordt mogelijk gemaakt door: CentERdata, CLARIAH, DANS, Huygens ING, de Koninklijke Bibliotheek en het RIVM. Op de website edata.nl staan alle uitgebrachte nummers, zoals het onlangs uitgekomen nummer.

Gratis E-data & Research ontvangen?

Een gratis abonnement op E-data & Research kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar de redactie. Tot dat adres kunt u zich ook wenden voor vragen of suggesties voor artikelen. De volgende E-data & Research verschijnt in februari.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.