E-data & Research juni 2021 verschenen

27 mei 2021

Lees de succesverhalen over het delen en hergebruiken van onderzoeksdata in de nieuwste E-data & Research. Met in dit nummer onder andere: Zoeken naar weerwolven en zeemeerminnen, Goudmijn aan data gedolven uit Russische staatsarchieven en Openjournals.nl faciliteert Diamond Open Access.

E-data & Research is het blad over data en onderzoek in de alfa- en gammawetenschappen. E-data & Research bevat artikelen voor onderzoekers en dataprofessionals en eenieder die zich betrokken voelt bij de ontwikkelingen in opslag en hergebruik van digitale onderzoeksgegevens. 

E-data & Research verschijnt drie keer per jaar en wordt mogelijk gemaakt door: CentERdataCLARIAHDANSKNAW Humanities Cluster, de Koninklijke BibliotheekODISSEI en het Rijksmuseum.

Op de website edata.nl staan alle uitgebrachte nummers.

Meer informatie

Een gratis abonnement op E-data & Research kunt u online aanvragen. Voor vragen of suggesties voor artikelen kunt u contact opnemen met de , ook als u het blad tijdelijk op een ander adres wilt ontvangen. De volgende E-data & Research verschijnt in oktober. Volg de laatste ontwikkelen in de tussentijd op twitter: @eDataResearch

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.