E-data & Research februari 2021 verschenen

15 februari 2021

Lees de succesverhalen over het delen en hergebruiken van data in de nieuwste E-data & Research. Met in dit nummer onder andere: vangoghworldwide.org faciliteert onderzoek, software ASReview doorzoekt sneller digitale data en KansenKaart.nl schetst rijk beeld van kansengelijkheid in Nederland.

E-data & Research is het blad over data en onderzoek in de alfa- en gammawetenschappen. E-data & Research bevat artikelen voor onderzoekers en dataprofessionals en eenieder die zich betrokken voelt bij de ontwikkelingen in opslag en hergebruik van digitale onderzoeksgegevens. 

E-data & Research verschijnt drie keer per jaar en wordt mogelijk gemaakt door: CentERdataCLARIAHDANSKNAW Humanities Cluster, de Koninklijke BibliotheekODISSEI en het Rijksmuseum. Op de website edata.nl staan alle uitgebrachte nummers. De digitale versie is vanaf vandaag beschikbaar; de papieren E-data & Research wordt in de loop van deze week verspreid. 

Gratis E-data & Research ontvangen?

Een gratis abonnement op E-data & Research kunt u online aanvragen. Voor vragen of suggesties voor artikelen kunt u contact opnemen met de redactie via , ook als u het blad tijdelijk op een ander adres wilt ontvangen. De volgende E-data & Research verschijnt in juni. Volg ons in de tussentijd op twitter @eDataResearch

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.