E-data & Research februari 2018 verschenen

12 februari 2018

Lees de succesverhalen over het delen en hergebruiken van data in de nieuwste E-data & Research. Met in dit nummer onder andere: de nieuwe online Expert Tour Guide van CESSDA ERIC, de samenwerking tussen ODISSEI en het CBS, het project TRIADO en Robert Jan Smits, directeur-generaal Onderzoek en Innovatie van de Europese Commissie.

E-data & Research is een nieuwsbrief over data en onderzoek in de alfa- en gammawetenschappen. Het blad bevat artikelen voor onderzoekers en studenten en eenieder die zich betrokken voelt bij de ontwikkelingen in opslag en hergebruik van digitale onderzoeksgegevens.

E-data & Research verschijnt drie keer per jaar en wordt mogelijk gemaakt door: CentERdataCLARIAHDANSHuygens ING, de Koninklijke Bibliotheek en het Rijksmuseum. Op de website edata.nl staan alle uitgebrachte nummers. De digitale versie is daar nu al beschikbaar; de papieren E-data & Research wordt vanaf 16 februari verspreid.

Gratis E-data & Research ontvangen?

Een gratis abonnement op E-data & Research kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar de redactie. Tot dat adres kunt u zich ook wenden voor vragen of suggesties voor artikelen. De volgende E-data & Research verschijnt in juni.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.