Deelnemers ICPSR-Summer Program 2019 zeer enthousiast

19 september 2019

DANS biedt ieder jaar een tegemoetkoming in de kosten voor deelname aan het Summer Program in Quantitative Methods of Social Research van het ICPSR in de Verenigde Staten. Deelnemers Rik Joosen en Willemijn Bezemer doen enthousiast verslag van hun ervaringen.

DANS stelt elk jaar een aantal beurzen beschikbaar aan researchmasterstudenten en PhD’s om deel te nemen aan het ICPSR Summer Program. Dit jaar werd er een beurs toegekend aan Rik Joosen, Peter Ejbye-Ernst en Willemijn Bezemer. Lees nu hun enthousiaste verhalen:

Alleen research masterstudenten en PhD’s van instellingen die participeren in het Nationale Lidmaatschap van het Inter-university Consortium for Political and Social Research (ICPSR) kunnen een aanvraag indienen. 

Summer Program in Quantitative Methods of Social Research

Het Inter-university Consortium for Political and Social Research (ICPSR) organiseert ieder jaar een Summer Program in Quantitative Methods of Social Research. Deze zomerschool is wereldwijd toonaangevend in cursussen op het gebied van kwantitatieve methoden van sociaalwetenschappelijk onderzoek. Studenten en onderzoekers uit verschillende disciplines en meer dan veertig verschillende landen volgen elke zomer onderwijs in een breed scala aan geavanceerde statistische technieken. Met het toekennen van subsidie aan een aantal deelnemers van deze zomerschool hoopt DANS sociaalwetenschappelijk onderzoek van hoge kwaliteit te stimuleren en het belang van het delen van data te benadrukken.

Meer informatie

Lees meer over de aanvraagprocedure en het lidmaatschap van ICPSR of neem contact op met Marion Wittenberg.


Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.