Deadline voor RDA Europe 4.0 financiering 15 april 2020

19 maart 2020

15 april 2020 is de deadline om artikelen in te sturen voor de speciale collectie van het CODATA Data Science Journal. Deze speciale collectie staat in het teken van RDA-resultaten.

Het RDA Europe 4.0 project financiert een maximum van 30 artikelen. De financiële steun is beschikbaar voor artikelen die uiterlijk 15 april 2020 zijn ingestuurd. Het project vergoedt de publicatiekosten van de artikelen op basis van datum van inzending. 

De speciale collectie van de het CODATA Data Science Journal is gericht op de verzameling en promotie van onderzoeksresultaten die voortkomen uit activiteiten van de Research Data Alliance. In het bijzonder verzamelt het tijdschrift artikelen die de laatste resultaten beschrijven van de RDA-werkgroepen (WG’s) of belangengroepen (IG’s). Bijzondere aandacht gaat uit naar de cases die de toegevoegde waarde RDA-oplossingen voor verschillende uitdagingen met betrekking tot het delen en beheren van onderzoeksgegevens weergeven. De ingezonden manuscripten kunnen onder andere de volgende thema’s bevatten:


Meer informatie

Financiering is beschikbaar voor artikelen die uiterlijk op 15 april 2020 zijn ingediend. Kijk hier voor meer informatie over de inzending. De al gepubliceerde artikelen zijn hier te lezen. Kijk hier voor meer informatie over het inzenden van artikelen voor de speciale collectie van het CODATA Data Science Journal.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.