De RDNL cursus AVG 4 Data Support start in mei. Meld je nu aan!

11 april 2022

Onderzoekers zo goed mogelijk helpen bij het beschermen van persoonsgegevens tijdens hun onderzoek is één van de taken van een data supporter. In de cursus AVG 4 Data Support leer je alle begrippen rondom de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) kennen en de stappen die je kunt ondernemen in de verschillende fasen van wetenschappelijk onderzoek om persoonsgegevens te beschermen.

Als je meer wilt weten over AVG, wilt oefenen met echte gevallen van persoonsgegevens, deskundigen en andere datasupporters wilt ontmoeten, kun je je nu inschrijven voor de Nederlandstalige RDNL AVG-cursus! De cursus bestaat uit drie sessies die plaatsvinden op 9, 16 en 30 mei 2022. Er zijn twee sessies van 2,5 uur en één sessie van 4 uur waarbij je een opdracht uitwerkt. Het inschrijfgeld bedraagt 895 euro (incl. btw).

De cursus wordt verzorgd door Marlon Domingus (Data Protection Officer van de Erasmus Universiteit Rotterdam), Miriam Beusink (ELSI Service desk van Health-RI)  en Emilie Kraaikamp (Legal Support Officer bij DANS).

Kun je niet wachten of wil je alvast een kijkje nemen in de wereld van AVG, bekijk dan hier alvast het online materiaal.

AVG 4 Data Support 09-05

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Emilie Kraaikamp M.A.

Legal Support Officer