Data WoonOnderzoek Nederland beschikbaar via EASY

29 februari 2016

Het WoonOnderzoek Nederland (WoON) is het grootste woningmarktonderzoek dat ons land kent. Het WoON 2015 biedt een actuele inzicht in veranderingen in het gedrag en de wensen van de diverse groepen op de woningmarkt.

Op 7 april organiseert het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties het WoON-congres 2016: “Wonen in Beweging”. Tijdens dit congres worden, naast de uitkomsten van het WoON 2015, de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen uitgebreid besproken. In het plenaire ochtendprogramma komen onder anderen minister Stef Blok van Wonen en Rijksdienst en de directeur-generaal Bestuur en Wonen Gert-Jan Buitendijk aan het woord. ’s Middags staan interactieve deelsessies op allerlei WoON-gebied op het programma.

Meer informatie

De data uit dit onderzoek zijn aan te vragen via EASY, het online archiveringssysteem van DANS. Kijk voor meer informatie over het congres online. Ook eerdere edities van WoON en voorloper WBO zijn opgeslagen bij DANS in EASY en beschikbaar op aanvraag.

Wilt u DataLink ontvangen? DataLink is de digitale nieuwsbrief van DANS en bevat een verzameling van nieuwsberichten van deze website. DataLink verschijnt elke 2 maanden. Meld u online aan.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.