DANS Open Access events 2016

7 oktober 2016

Van 24 tot 30 oktober vindt de internationale Open Access Week plaats. Ook DANS organiseert, samen met anderen, een aantal activiteiten.

Dinsdag 25 oktober

Op 25 oktober vindt van 12:00 uur tot 13:30 uur een seminar plaats bij DANS. Aan het woord komen Jan Brase, hoofd van de afdeling Research & Development aan de Georg-August-Universität Göttingen, Peter Doorn, directeur van DANS en Elly Dijk, beleidsadviseur DANS/NARCIS en de National Open Access Desk. Het seminar wordt voorgezeten door Herbert van de Sompel, Hoofd Digital Library Research and Prototyping Team aan de Onderzoeksbibliotheek van het Los Alamos National Laboratory en DANS Visiting Fellow. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze site.

Woensdag 26 oktober

OpenAIRE2020 verzorgt de hele week webinars rond lunchtijd. Op woensdag 26 oktober om 12.00 uur houden Krzysztof Nowak (CERN) en Marjan Grootveld (DANS) een webinar over Research Data Management (RDM) in het onderzoeksprogramma Horizon 2020, inclusief de richtlijn voor datamanagement en over de functionaliteiten van het Zenodo-repository. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van OpenAIRE.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.