DANS associated partner project LinkedUp

13 maart 2013

Het Europees gefinancieerd project LinkedUp ondersteunt instituten bij het online publiceren van data en informatie. Sinds kort is DANS als ‘associated partner’ betrokken bij dit project.

Steeds meer open en linked data worden online gepubliceerd. Binnen deze data hebben data over onderwijs en onderzoek een bijzondere functie. Deze data maken het namelijk mogelijk om de evolutie van het onderzoekslandschap beter te begrijpen en betere diensten aan met name studenten te kunnen verlenen. LinkedUp ondersteunt institututen hierbij. Als ‘associated partner’ zal de onderzoeksgroep binnen DANS vooral bijdragen aan uitdagingen op het gebied van het opslaan en visualiseren van data.

Meer informatie
Meer informatie over LinkedUp staat op de website van het project. U kunt ook contact opnemen met dr. Christophe Guéret, onderzoeker binnen de e-Researchgroep van DANS. Christophe is bereikbaar via christophe.gueret at dans.knaw.nl. Kijk voor meer informatie over de e-Researchgroep van DANS op de pagina’s over de e-Researchgroep.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.