Colloquium: Revisiting the NARCIS classification

25 juni 2018

Op 27 en 28 september wordt weer een nieuwe discussiebijeenkomst georganiseerd door de afdeling Research & Innovation van DANS.

DANS organiseert deze bijeenkomst samen met professor Richard P. Smiraglia, momenteel KNAW-gasthoogleraar. Het event wordt mede-gesponsord door de International Society for Knowledge Organization.

Samen met alle aanwezigen wordt de rol van classificaties in onderzoeksinformatiesystemen aan een kritische blik onderworpen. De onderzoeksportal NARCIS wordt als primair voorbeeld genomen. 

Er zal ook ruimte zijn voor genodigde gesprekken, korte papers (interventies) en discussierondes. Papers die voor de workshop worden geaccepteerd, worden uitgenodigd voor een speciale editie van het tijdschrift Knowledge Organization (de International Society for Knowledge Organization). 

U kunt zich tot 20 september aanmelden en het is tot 31 juli 2018 mogelijk om een paper in te dienen voor dit evenement.

Meer informatie

Meer informatie over deze bijeenkomst staat online. Bijwonen van de bijeenkomst is gratis, meld je wel vooraf aan via het online aanmeldformulier.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.