Call for contributions iPRES 2019

4 december 2018

Van 16 tot en met 20 september 2019 vindt in Amsterdam iPRES 2019 plaats. De organisatie van deze vooraanstaande internationale conferentie over digitale duurzaamheid is in handen van het Netwerk Digitaal Erfgoed. Vanaf nu kunt u uw bijdragen voor de conferentie insturen.

iPRES 2019 nodigt u uit om voorstellen in te sturen die een praktische of theoretische aanpak beschrijven van (wetenschappelijke) modellen, dagelijkse praktijk, samenwerkingsinitiatieven, vernieuwende oplossingen of een organisatorische vooruitgang op het gebied van duurzame toegang.

Call for Contributions

De oproep vraagt om voorstellen voor full papers, short papers, workshops, tutorials, posters, panels en hackathons. Inzendingen moeten aansluiten bij het algemene thema van de conferentie: Eye on the Horizon. 

Vooral naar inzendingen die raakvlakken met andere domeinen hebben wekken de interesse  en iPRES 2019 moedigt u aan voorstellen in te zenden die samenwerking tussen de domeinen binnen het cultureel erfgoed beschrijven, maar ook samenwerking met domeinen buiten het cultureel erfgoed-veld. Inzendingen van alle typen organisaties zijn welkom, onderzoek, praktijk, grote en kleine organisaties. Alle details over het indienen van bijdragen en over de onderwerpen voor iPRES 2019 vindt u online terug. U kunt uw bijdragen insturen tot 18 maart 2019.

Meer informatie

U vindt alle informatie over de conferentie op de website van iPRES2019. Ook kunt u zich via inschrijven voor de nieuwsbrief, als u als u op de hoogte gehouden wilt worden van alle belangrijke data. U kunt voor verdere vragen contact opnemen .

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.