Bessensap 2020 verlengt de deadline voor aanmelding onderzoeksvoorstellen en workshops

19 maart 2020

Wegens de situatie omtrent het coronavirus verlengt het NWO de deadline om een onderzoeksvoorstel in te dienen tot vrijdag 10 april 2020.

NWO handelt in lijn met de maatregelen die het kabinet neemt om het coronavirus in te dammen. De kans is groot dat deze maatregelen de haalbaarheid van de deadline beïnvloed voor het indienen van onderzoeksvoorstellen en workshops voor Bessensap. NWO wil alle onderzoekers,  en wetenschapsjournalisten en -communicatoren de kans geven om een gedegen voorstel in te kunnen dienen en verlengt daarom de deadline tot vrijdag 10 april.

De deadline voor het inleveren van een onderzoeksvoorstel of workshop wordt voor alle indieners verlengd, te weten tot vrijdag 10 april 2020, om 14.00 CE(S)T. Aanmelden kan hier.

Op vrijdag 12 juni vindt Bessensap 2020 plaats. Omdat Bessensap dit jaar 20 jaar bestaat, zal het evenement groots aangepakt worden. Ruim 350 journalisten, persvoorlichters en onderzoekers zullen aanwezig zijn op het evenement, waarbij het uitwisselen van kennis en netwerken centraal staat.

Meer informatie

Meer weten over Bessensap 2020? Mail naar het Bessensapteam of kijk op de website.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.