23 september: lezing DANS Honorary fellow Richard Smiraglia

21 september 2021

Aanstaande 23 september geeft DANS Honorary fellow professor Richard Smiraglia een lezing over Kennisorganisatie en Structuur in de Muziekwetenschap. Samen met Peter Doorn (Senior Researcher bij DANS) en Gerard Coen (Research Data Management Specialist bij DANS), ontwierp hij een observatorium voor KOS (Kennis Organisatie Systemen) dat gebruikt wordt in het SSH-domein, inclusief analyse van KOS-systemen als (web)service.

Met het Instituut voor Kennisorganisatie en -structuur organiseert Smiraglia workshops met informatieprofessionals om domeinkennis te analyseren en wijzigingen in classificaties voor te stellen op basis van veranderingen in informatie-inhoud en -praktijken. Op 23 september 2021 geeft Smiraglia, als onderdeel van een Polifonia-webinar over Research Data Management, een avondlezing, open voor alle geïnteresseerden.

Meer informatie

Meer informatie over het event staat online. Ook op DANS KOS-o staat meer informatie, of neem contact op met Andrea Scharnhorst voor de link naar het online event.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andrea Scharnhorst Ph.D.

Senior Researcher