1ste HS Academy Trainingskamp in Burgos

13 april 2022

IPERION HS Academy kondigt met plezier het 1ste Academy Trainingskamp aan, wat gehouden zal worden in Burgos en Atapuerca UNESCO archaeologische site (Spanje) op 11 tot en met 15 juli 2022.

Het 1ste IPERION HS Academy Trainingskamp “Een hands-on ervaring om FIXLAB technieken, toegepast op paleontologisch en paleoantropologisch erfgoed, te leren” wordt georganiseerd door het CENIEH (Spanish National Research Center for Human Evolution) binnen IPERION HS. De cursus en hands-on sessies in kleine groepen zullen gericht zijn op materiaalkarakterisering en dateringstechnieken toegepast op paleontologisch en paleoantropologisch erfgoed.

Leden van de opkomende Heritage Science Community die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp – inclusief postdoctorale, PhD studenten, postdocs, ervaren professionals en anderen – zijn allen welkom om zich aan te melden. Het aantal aanmeldingen is beperkt tot 25 deelnemers. De inschrijving is nu geopend en sluit op 30 april 2022.

Meer informatie

Lees meer over het Trainingskamp op de site van IPERION.

DANS is lid van de werkgroep van E-RIHS NL. Door het aanbieden van Research Data Management trainingen en infrastructurele expertise draagt DANS bij aan de invulling van E-RIHS NL in het algemeen en de vorming van het E-RIHS DIGILAB in het bijzonder. DANS neemt deel aan Iperion HS, het project waarbinnen de E-RIHS community werkt aan het integreren en creëren van het E-RIHS ERIC.

HS_Academy_Training_Camp

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hella Hollander M.A.

Data Station Manager Archaeology