13 april: FAIRsFAIR 2021 Public Workshop

3 maart 2021

In het kader van de FAIRsFAIR Week 2021, dat plaatsvindt van 7 tot 15 april, presenteert FAIRsFAIR op 13 april een overzicht van de belangrijkste resultaten en oplossingen van de stakeholders en de FAIRsFAIR community voor de integratie van FAIR.

FAIRsFAIR is een van de Horizon 2020-projecten voor de implementatie van de European Open Science Cloud (EOSC). Het doel is praktische oplossingen te bieden voor het toepassen van de FAIR-databeginselen tijdens de hele levenscyclus van onderzoeksgegevens en een FAIR-datacultuur en de invoering van goede praktijken om gegevens FAIR te maken, te bevorderen.

De FAIRsFAIR 2021 Public Workshop maakt deel uit van de FAIRsFAIR Week 2021, waar er nog veel meer mogelijkheden zijn om met FAIRsFAIR aan de slag te gaan. Ontdek de andere events en registratiemogelijkheden op de website van FAIRsFAIR

Bijdrage DANS

Ingrid Dillo, adjunct-directeur DANS en FAIRsFAIR coördinator, zal een presentatie geven over FAIRsFAIR in de context van de European Open Science Cloud (EOSC). Ilona von Stein (DANS) spreekt vervolgens over FAIR assessment, metrics & certification.

Meer informatie

Bekijk het  programma van de workshop online. Neem voor meer informatie over FAIRsFAIR contact op met Ingrid Dillo

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.