Essentials 4 Data Support ‘helder en leerzaam’

16 juli 2014

Positief, zo was het oordeel van de eerste groep cursisten van Essentials 4 Data Support. De coalitie Research Data Netherlands bood de cursus over ondersteuning in research data management dit voorjaar voor het eerst aan.

‘Prima online-only cursus die opvalt door structuur, opbouw en helderheid’, aldus één van de cursisten die de online-only-variant van de cursus doorliep. Over de volledige cursus, die naast het online lesmateriaal ook twee groepsbijeenkomsten omvat, zei een deelnemer het volgende: ‘Door de combinatie van online materiaal, het ontmoeten van collega’s van andere instellingen en de praktijkoefeningen heb ik veel geleerd over uiteenlopende aspecten van datamanagement.’ 24 deelnemers hebben inmiddels het certificaat van de volledige cursus behaald.

Deelnemen
In oktober en januari starten nieuwe rondes van de volledige cursus. De inschrijving start binnenkort. De kosteloze online-only cursus is doorlopend beschikbaar. Lees meer over de 3 cursusvarianten en het inschrijven op de cursuswebsite. 

Meer informatie
Essentials 4 Data Support is een product van Research Data Netherlands (RDNL), een samenwerking van DANS en 3TU.Datacentrum. Voor andere activiteiten van Research Data Netherlands kijkt u op de website van RDNL.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.