Voor onze afdeling Finance zijn we op zoek naar een Senior projectcontroller voor 30,4 – 38 uur per week (0,8 – 1 fte).

Wat ga je doen?
Jouw functie als project controller omvat het ontwikkelen, inrichten, beheren en bewaken van de structuur en werking van projecten en de bijbehorende (financiële) processen. Je werkt nauw samen met de collega’s van het financiële team, de projectleiders en het acquisitieteam. Je onderhoudt goed contact met externe projectpartners. In deze rol adviseer je de projectleiders over de (financiële) voortgang van het project en draag je er zorg voor dat voldaan wordt aan subsidievoorwaarden, procedures en relevante wet- en regelgeving. Tenslotte voorzie je het managementteam van de benodigde managementinformatie over de projectportefeuilles.

Wat neem je mee?
*Je hebt een HBO opleiding afgerond in een financiële richting
*Je hebt tenminste drie jaar werkervaring als project controller
*Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan teamleiders F&C en het MT
*Je kan doelstellingen in concrete acties vertalen en deze organiseren
*Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
*Je bent gericht op samenwerken en zoekt actief contact met collega’s
*Je beschikt over een sterk analytisch vermogen: je kan goed verbanden leggen en signaleert tijdig kritische punten
*Kennis van en ervaring met Oracle en PowerBI is een pre

Wat bieden wij?
DANS biedt een plezierige werkomgeving, waar een gemotiveerde en goed samenwerkende club van research data experts en engineers zich inzet voor Open Science en FAIR data. Bij DANS vinden we initiatief nemen, deskundigheid, resultaatgerichtheid, betrouwbaarheid en samenwerken belangrijk. We stellen prijs op een levendige sfeer onder collega’s en hechten veel belang aan onderlinge kennisuitwisseling. Persoonlijke ontwikkeling wordt niet vergeten en de medewerkerstevredenheid is hoog.
Het salaris bedraagt afhankelijk van leeftijd en ervaring minimaal  € 3345,– en maximaal € 6148,– bruto per maand op fulltime basis (=38 uur, schaal 10 of 11 CAO-NU). Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd van 1 jaar met uitzicht op een vast contract. Een volledig overzicht vind je op deze webpagina: knaw.nl/werken-bij-de-knaw.

Waar is je werkplek?
DANS is gevestigd aan de Anna van Saksenlaan in Den Haag, op loopafstand van het station Laan van NOI. Het is mogelijk om gedeeltelijk (max. 50%) vanuit huis te werken, maar meer aanwezigheid op kantoor wordt op prijs gesteld.

Bij wie kun je terecht voor meer informatie?
Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Suzy Sirks-Bong via .

Hoe kun je solliciteren?
Je motivatiebrief met cv stuur je voor 28 oktober 2024, t.a.v. Suzy Sirks ().

Diversiteit & Inclusie
De KNAW acht een werkomgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt van groot belang. Een werkomgeving waarin aandacht is voor individuele kwaliteit en waar ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Samen streven we naar een inclusieve cultuur waarin we verschillen omarmen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de KNAW op deze wijze versterkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.