U bent hier: Home > Over DANS > Diensten > DataverseNL > Over

Over

Online opslaan, delen en registreren van onderzoeksgegevens, tijdens de onderzoeksperiode en daarna. Dat is DataverseNL.

DataverseNL is een shared service van de deelnemende instellingen en DANS. DataverseNL gebruikt de Dataverse software ontwikkeld door de Universiteit van Harvard, wereldwijd gebruikt. 

Log in

Om in te loggen in DataverseNL, kunt u uw institutionele profiel gebruiken via het SURFconext authenticatie systeem. Wanneer uw instelling niet is aangesloten via SURFconext, ga dan naar https://dataverse.nl en maak een lokale account aan via de sign-up knop. De eerste keer dat u een account aanmaakt, moet u akkoord gaan met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op DataverseNL (.pdf).

Ondersteuning

Als u vragen heeft, bekijk dan eerst onze lijst van veelgestelde vragen. Heeft u nog steeds vragen of wilt u meer ondersteuning bij het gebruik van DataverseNL, neem dan contact op met de lokale beheerder van uw instelling (zie onderstaande lijst). Hij/zij kan ook helpen met de machtigingen van uw account.

Verlaat u uw instelling? Informeer dan uw lokale beheerder.

Deelnemende instellingen

DataverseNL is een shared service aangeboden door DANS en de volgende deelnemende instellingen (inclusief contactadres):

Staat uw instelling niet in deze lijst, maar wilt u wel graag DataverseNL gebruiken? Neem dan contact met ons op via

Disclaimer

De disclaimer is hier te vinden.